Diarmuid Kennan - Cand.scient.soc

En fleksibel og professionel samarbejdspartner med engelsk som modersmål tilbyder oversættelse af høj kvalitet inden for en lang række fagområder. Jeg kan bistå virksomheder, offentlige organisationer og private med alle former for dansk/norsk/svensk oversættelse til engelsk samt korrekturlæsning og sprogrevision. Jeg løser opgaver til tiden med præcision og omhu. Sidder De med en konkret opgave, så er De velkommen til at kontakte mig for et tilbud.


Jeg har erfaring indenfor følgende områder:
Finans & økonomi - Ledelse - Rejse & Turisme – Revision- Uddannelse & Pædagogik - Markedsføring - Informations Teknologi - Software - Offentlige Administration - Sociologi - samt meget mere.

Download CV (dansk)

 

Susanne Kennan - Cand.polit

Uddannet økonom med 12 års erfaring i uddannelsessektoren og har i løbet af mit arbejdsliv taget en diplom uddannelse i journalistik og har taget universitetskurser indenfor jura, sprog og politik. Jeg har i mit arbejdsliv arbejde meget internationalt og har derfor gjort meget praktisk brug af mine gode engelskkundskaber.  Jeg har dansk som modersmål og tilbyder oversættelse fra Engelsk, Norsk og Svensk til Dansk.

Jeg har med min baggrund specialiseret mig i oversættelsesopgaver indenfor følgende områder:

Uddannelse pædagogik - økonomi – regnskab – markedsføring – Ledelse – offentlig administration – jura
Derudover har jeg også udført oversættelsesopgaver indenfor følgende områder, som er felter jeg har beskæftiget mig med i min fritid:
Rejse og turisme – fitness og kost – software og IT

Download CV (dansk)

 
  • Dansk
  • English